tag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.comments2017-09-21T09:35:48.083-07:00Kork & GodtAHJhttp://www.blogger.com/profile/00559911912808592046noreply@blogger.comBlogger56125tag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-65340355811570906152017-09-21T09:35:48.083-07:002017-09-21T09:35:48.083-07:00At Wiibroe Årgangsøl er en dårlig øl må stå for di...At Wiibroe Årgangsøl er en dårlig øl må stå for din egen opfattelse, den deles ihvertfald ikke her i Nordsjælland! Det samme med deres "flagbajer"!palmqvist2000https://www.blogger.com/profile/13346423661638363228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-50280364399947607392017-09-21T09:27:08.257-07:002017-09-21T09:27:08.257-07:00Det sprøjt Carlsberg laver i vore dage har absolut...Det sprøjt Carlsberg laver i vore dage har absolut intet at gøre med den gode gamle Hof, og at påstå at den nuværende Carlsberg Pilsner "probably" er verdens bedste pilsner er helt ude i hampen! Jeg mindes med gru st de for mange år siden forsøgte at relancere Hof'en ved hjælp af noget elendigt sprøjt fra deres bryggeri i Singapore!palmqvist2000https://www.blogger.com/profile/13346423661638363228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-18334691132587156182013-11-19T11:43:43.890-08:002013-11-19T11:43:43.890-08:00Oooooh, en syndigt syredryppende pen - herligt :-)...Oooooh, en syndigt syredryppende pen - herligt :-)Nannahttps://www.blogger.com/profile/15433416643789185565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-25529675090583719192013-11-14T12:48:59.192-08:002013-11-14T12:48:59.192-08:00Hej :)
Ville bare sige jeres anmeldelse af Colomb...Hej :)<br /><br />Ville bare sige jeres anmeldelse af Colombia Bucaramanga er nær perfekt - kunne ikke sige det meget bedre :-)<br /><br />Vh.<br />Christoffer<br />Christofferhttp://www.dancig.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-77248965941709286932012-08-28T07:25:41.959-07:002012-08-28T07:25:41.959-07:00Tak for et godt indlæg. Jeg kunne ikke være mere e...Tak for et godt indlæg. Jeg kunne ikke være mere enig i din vurderinger, for håber heller ikke at disse øl kommer til at tage pladsen for andre, der kunne være så meget bedre..Kapserhttp://www.fodboldforum.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-33466564945759552772011-07-17T02:28:58.285-07:002011-07-17T02:28:58.285-07:00Hej Havehyrde.
Det var bestemt udmærket mad. Men d...Hej Havehyrde.<br />Det var bestemt udmærket mad. Men desværre ikke mere end det, og derfor alt, alt for dyrt. Middagen var helt fin, men målt op mod andre københavnske toprestauranter slet ikke i samme lige(udover orisen). Desværre.AHJhttps://www.blogger.com/profile/00559911912808592046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-7545180657127235422011-07-03T23:04:33.173-07:002011-07-03T23:04:33.173-07:00haha, det gør han næppe. Vi har også besøgt restau...haha, det gør han næppe. Vi har også besøgt restauranten. Min mand gav ellers var jeg nok også blevet skuffet. Men jeg syntes nu alligevel af både portioner og menuen var super god. Så måske varen vi der på en god dag. Der bleve serveret spagetti med kødsovs (som sikkert blev kaldt noget fint) og det mindes jeg som noget af de bedste jeg har smagt. Super intens smag, man kunne virkelig smage at den have simrede i lang tid. En palet af forskellige smagsnuancer.Havehyrdenhttps://www.blogger.com/profile/03260413354928749448noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-39011321160756890962011-06-19T11:14:20.085-07:002011-06-19T11:14:20.085-07:00Hey faldt lige over dit indlæg.
Du ved uden tvivl...Hey faldt lige over dit indlæg.<br /><br />Du ved uden tvivl mere om kaffe end mig, og der er vel ingen der forventer at nespresso kaffe er som den hjemmeristede af slagsen.<br /><br />Jeg har dog en lille rettelse til dit indlæg, blot for at fakta er i orden, det er ikke et flydende kaffeekstrakt som er i kapslerne, det er alm. Kaffe pulver, altså tørt.<br /><br />Dette ændre naturligvis intet for dig, men nu er fakta i det mindste på plads! :-)Morten Phttps://www.blogger.com/profile/08565253117028450841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-77574873827116822062011-05-03T01:47:57.759-07:002011-05-03T01:47:57.759-07:00This comment has been hidden from the blog.Laugehttps://www.blogger.com/profile/16295727558752686355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-5040570898843596922011-04-23T00:22:14.473-07:002011-04-23T00:22:14.473-07:00This comment has been hidden from the blog.Henninghttps://www.blogger.com/profile/17544511362663830207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-50061065919793597422011-01-09T13:55:56.388-08:002011-01-09T13:55:56.388-08:00Jeg tror, jeg vil til at væve og sy mine bukser se...Jeg tror, jeg vil til at væve og sy mine bukser selv. Helst af hjemmehøstet bomuld. Det skal fanme være slut med halvfabrikata.Krøltjart Fembulnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-76164830797008187212010-12-18T23:42:11.299-08:002010-12-18T23:42:11.299-08:00Dejligt indlæg.Dejligt indlæg.VinKreutzer.dkhttps://www.blogger.com/profile/13331759106597925959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-57485804112690246932010-12-18T09:21:47.627-08:002010-12-18T09:21:47.627-08:00Stakkels slagter :) men god læsning!Stakkels slagter :) men god læsning!Lassehttp://www.madarkitekterne.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-81623462215623657432010-12-18T07:17:54.508-08:002010-12-18T07:17:54.508-08:00Hej Gastromand, det har du ret i. Men man skelner ...Hej Gastromand, det har du ret i. Men man skelner alligevel mellem vintage port som er "årgangs ruby" og colheita, som er "årgangs tawny. De er stilmæssigt meget forskellige, da vintage port kommer på flaske i en ung alder, og derefter foretager modning der. Colheita ligger på fad i mindst syv år, og er derfor kraftigt oxideret når den tappes, hvorfor udviklingen på flaske er minimal.AHJhttps://www.blogger.com/profile/00559911912808592046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-71080971570345528022010-12-18T05:26:56.523-08:002010-12-18T05:26:56.523-08:00Griner stadig, men med lidt god vilje kan man vel ...Griner stadig, men med lidt god vilje kan man vel godt kalde en Colheita for en årgangsport, da den ikke er en blanding af forskellige årgange...?Gastromandhttp://Gastromand.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-68715158466833146992010-10-11T01:17:43.505-07:002010-10-11T01:17:43.505-07:00Hej Anders
Kan jeg evt. få dig til at kontakte mi...Hej Anders<br /><br />Kan jeg evt. få dig til at kontakte mig på kontakt(@)gastromand.dk? :)Andershttp://Gastromand.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-25722477865568228622010-10-11T01:07:42.837-07:002010-10-11T01:07:42.837-07:00Super indlæg!
Jeg kan orientere dig om, at dit bl...Super indlæg!<br /><br />Jeg kan orientere dig om, at dit blogfeed er tilføjet venstremenuen på http://Gastromand.dkAndershttp://Gastromand.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-53730192267226464192010-10-07T06:21:37.821-07:002010-10-07T06:21:37.821-07:00Fruen læste din anmeldelse af Bones for mig - Fy f...Fruen læste din anmeldelse af Bones for mig - Fy for katten....<br />Jeg, en gammel pensioneret overlærer, hygger mig med at lave vittigheder om til vers.<br />Her er et eksempel:<br /><br />"Tjener, denne menu er det rene kulinariske mord.<br />Hundeæde er slet og ret det rette ord!"<br />"Hundeæde, Deres fornærmelse må jeg finde mig i, desværre.<br />for jeg kan fortælle Dem, vi bruger kun den bedste Whiskas, min herre!"<br /><br />Går du ind på min blog, kan du under etikketen mad og drikke finde flere, som måske kan have din interesse.Rimkogerenhttps://www.blogger.com/profile/03584889940628562790noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-31318595225877367812010-09-28T13:21:21.466-07:002010-09-28T13:21:21.466-07:00Hej Madfar!
Jeg er helt enig!!Hej Madfar!<br />Jeg er helt enig!!AHJhttps://www.blogger.com/profile/00559911912808592046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-51923476637528191672010-09-24T15:23:15.776-07:002010-09-24T15:23:15.776-07:00Hej Anders
Det er så sørgeligt at se hvad der efte...Hej Anders<br />Det er så sørgeligt at se hvad der efterhåndes kommes i vore fødvarer. Alle de søde midler kunne måske også være en af årsagerne til overvægt??? hvem laver det og hvem bestemmer det skal være og må være i vore fødevarer, jeg ved det ikke, men jeg kan have mine aner om at money talks. For hvis det er med til at skjule det salte som binder væske bedre, så det sgu noget dyrt betalt vand vi får. Vi må lade det ligge på hylden og tage vores fødevarevalg ved køledisken, for som jeg plejer at sige: er der nogen der gider købe det er der også nogen der gider lave det.<br /><br />Thomas aka madfarmadfar.dkhttps://www.blogger.com/profile/04617807850325036129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-66389349206889843712010-09-19T22:54:49.780-07:002010-09-19T22:54:49.780-07:00"Oldschool danske "luksusøl" hører ..."Oldschool danske "luksusøl" hører hjemme i samme kategori som rød Gevalia og trestjernet salami."<br />Fantastisk sammenligning. Personligt bliver jeg nok aldrig ølkender, men herlig læsning. Endnu engang kan man undre sig over hvad de danske forbrugere indtager af skidt og kanel, med fornemmelsen af luksus.VinKreutzer.dkhttps://www.blogger.com/profile/13331759106597925959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-87232142518444812002010-09-19T14:33:09.901-07:002010-09-19T14:33:09.901-07:00Jamen så er vi da fri for det arbejde! Tak for gjo...Jamen så er vi da fri for det arbejde! Tak for gjort - og godt gjort - arbejde... - vel egentlig ikke fordi resultatet er synderligt overraskende, men spørgsmålet er jo relevant både at stille og besvare!Tobiwanhttps://www.blogger.com/profile/05601605629579512818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-8799411597685750082010-09-05T00:51:41.636-07:002010-09-05T00:51:41.636-07:00Tak Rasmus, det er da en glimrende(og sørgelig) fo...Tak Rasmus, det er da en glimrende(og sørgelig) forklaring. Et hurtigscan afslører, at der er dextrose i nærmest al pålægsskinke. Trist.<br /><br />AndersAHJhttps://www.blogger.com/profile/00559911912808592046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-46643780388371254042010-09-04T11:49:09.511-07:002010-09-04T11:49:09.511-07:00Tjahh dextrose er med til at kamuflere den alt for...Tjahh dextrose er med til at kamuflere den alt for salte smag, der skyldes at salt er en glimrende binder af vand. Vand er jo som bekendt et billigt tilsætningsstof!<br /><br />;-) RasmusUnknownhttps://www.blogger.com/profile/10259083931036533597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7432061891860582491.post-75118653812536521482010-09-03T10:21:06.108-07:002010-09-03T10:21:06.108-07:00Hej Mette, tak for din kommentar.
Hvis jeg skull...Hej Mette, tak for din kommentar. <br /><br />Hvis jeg skulle komme på en Bone's igen, skal jeg nok prøve benene :-)AHJhttps://www.blogger.com/profile/00559911912808592046noreply@blogger.com