lørdag den 28. august 2010

Madbloggersymposium: Frokost og chokoladesmagning

Legefrokost fra beta i Århus. "Makreldåse" med udonnudel og karrysuppe, tube med foiegras til surdejsbolle og hjertesalat med rygeost-sifon. Sjovt, anderledes og ikke mindst velsmagende.

Nu skal vi smage dansk mikrochokolade fra Mikkel Friis-Holm:


Version 1.0: Dufter af halm, har sprødt knæk. Fed, let røget mund, tilpas bitterhed. Dejlig mørk chokolade.

Version 3.0: Mere intens chokoladesmag. Rund, cremet, tilpas syrlig, undertonet bitterhed. Lækker!

Tuno?(opkaldt efter kakaobønnen): Æterisk, mentolagtig, frugtig. Meget anderledes end de to andre, og klart min favorit indtil videre.


Sidste: Meget lækker mouthfeel, fløjlsblød chokolade. Ikke så intens som Tuno?, men bestemt delikat.










Ingen kommentarer: