søndag den 30. december 2012

Nytårsmenu 2012


Østers 
dild, æble, snaps

Friske østers pyntes med brunoise af sure æbler, dryppes med dildolie og dildsnaps.

Raumland V. Triumvirat Grande Cuvée Brut 2005

*

Hummer
miso, mayo, sesam, yuzu

Levende hummer flækkes på langs og grilles over hård varme. Dyppes i creme af mayonnaise rørt med brun miso, sesamolie og yuzu. Spises med fingrene.


Anne Gros Bourgogne Hautes-Côtes de Nuits Cuvée Marine 2010

*

Torsk
smør, kejserhat, urter, røg

Filet af torsk i sylteglas med smør og kejserhat, bagt i ovn. Tilsættes urter og røg, hviler 5 minutter. Spises ud af glasset.

Henri Boillot Bourgogne 2010

*

Svinebryst
hoisin, rødkål, honning

Firkant af langtidsstegt sprødt svinebryst med sticky sauce af hoisin, honning, løg og piment. Fintstrimlet lynsyltet rødkål og koriander.

Lyeth Pinot Noir 2010

*

Citrontærte

Klassisk mørdejstærte med citronfyld. Drysses med rørsukker og brændes med gasbrænder inden servering.

Marquis de Seynac Montbazillac 2002


*


Godt nytår!


Ingen kommentarer: