Østers
dild, æble, snaps
Friske østers pyntes med brunoise af sure æbler, dryppes med dildolie og dildsnaps.
Raumland V. Triumvirat Grande Cuvée Brut 2005
*
Hummer
miso, mayo, sesam, yuzu
Levende hummer flækkes på langs og grilles over hård varme. Dyppes i creme af mayonnaise rørt med brun miso, sesamolie og yuzu. Spises med fingrene.
Anne Gros Bourgogne Hautes-Côtes de Nuits Cuvée Marine 2010
*
Torsk
smør, kejserhat, urter, røg
Filet af torsk i sylteglas med smør og kejserhat, bagt i ovn. Tilsættes urter og røg, hviler 5 minutter. Spises ud af glasset.
Henri Boillot Bourgogne 2010
*
Svinebryst
hoisin, rødkål, honning
Firkant af langtidsstegt sprødt svinebryst med sticky sauce af hoisin, honning, løg og piment. Fintstrimlet lynsyltet rødkål og koriander.
Lyeth Pinot Noir 2010
*
Citrontærte
Klassisk mørdejstærte med citronfyld. Drysses med rørsukker og brændes med gasbrænder inden servering.
Marquis de Seynac Montbazillac 2002
*
Godt nytår!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar